16.07.2009

Cheese Cake


Cheese Cake

Hamur için:
75 gr. şeker
1 p. vanilya şekeri
75 gr. margarin
200 gr. un
1 yumurta
1 çay k. kabartma tozu

İç harcı için:

500 gr. labne (Quark)
150 gr. şeker
1 p. vanilya şekeri
2 yumurta sarısı
1 bardak sıvıyağ
1 p. vanilyalı puding
limon aroması
½ l süt

Hazırlanışı:

Hamur için tüm malzemeler çırpılır. Katı bir hamur elde edildikten sonra hamurun bir kısmı yuvarlak kek kalıbının tabanına yerleştirilir. Kalan parçalar kenarlarına eklenir. İç harcı için tüm malzemeler iyice karıştırılır. Hazırlanan harç kek kalıbına dökülür. 60 dakika kadar 190-200° derecede pişirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder