125 gr. margarin
80 gr. şeker
4 yumurta
1 fincan ılık süt
200 gr. un
1/2 paket kabartmatozu
200 gr. un
1/2 paket kabartmatozu
Üzeri için:
Şeker veya pudraşekeri
Hazırlanışı:
Margarin, şeker ve yumurtasarılarını köpürtene kadar mikserle çırpın. Su, un ve kabartmatozunu ilave ederek cırpmaya devam edin.
Ayrı bir kapta yumurtanın beyazlarını kar haline gelene kadar çırpın. Tahta kaşık ile diğer karışıma ilave edin. Önceden ısıtılmış Wafflemakinasını yağlayın ve ortasına çok fazla kalın ve taşmayacak şekilde krep kıvamındaki hamuru (1 küçük kepce kadar) dökün.
Her iki tarafıda altın sarısı renğini alana kadar pişirin. Üzerine şeker veya pudraşekeri serperek servis yapın.
Ayrı bir kapta yumurtanın beyazlarını kar haline gelene kadar çırpın. Tahta kaşık ile diğer karışıma ilave edin. Önceden ısıtılmış Wafflemakinasını yağlayın ve ortasına çok fazla kalın ve taşmayacak şekilde krep kıvamındaki hamuru (1 küçük kepce kadar) dökün.
Her iki tarafıda altın sarısı renğini alana kadar pişirin. Üzerine şeker veya pudraşekeri serperek servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder