Malzemeler:
1 brokoli (500-600 gr.)
1 soğan
1 et bulyon
1 patates
1 soğan
1 et bulyon
1 patates
5 bardak sıcak su
1/2 kutu krema
2 yemek kaşığı margarin
karabiber
1/2 kutu krema
2 yemek kaşığı margarin
karabiber
1 bardak rendelenmiş kaşar peyniri
Yapılışı:
Soğan ve patatesi küp küp doğranır. Brokoli yıkayıp parçalara ayrılır. Margarini tencerede eritilir, soğan pembeleşene kadar kavurulur. Patates ve brokoliyide ekleni, kavrulur.
KAvrulan sebzelere su eklenerek yumuşayana kadar pişirilir. Daha sonra blenderden geçirilir. biraz daha kaynatdıktan sonra krema eklenir.
Üzerine peynir serperek servis yapılır.
Üzerine peynir serperek servis yapılır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder