1/2 rendelenmiş limon kabuğu
1 paket vanilya şekeri
150 gr. un1 paket vanilya şekeri
1,5 tatlı kasığı kabartma tozu
50 gr. nişasta
2-3 yemek kaşığı süt
parça çikolata
Piştikten sonra:
Pudraşekeri
Hazırlanışı:
Bütün malzemeleri mikserle en yüksek ayarda iyice çırpın (en az iki dakika). Çikolataları ekleyin, kaşıkla karıştırın. Kağıt kalıpları tepsiye dizin ve kek kıvamına gelen hamuru çok fazla taşmıyacak şekilde doldurun.
Soğuduktan sonra üzerine pudraşekeri serperek servis yapın.
Soğuduktan sonra üzerine pudraşekeri serperek servis yapın.
Fırın ayarları:
E-Fırın: 175 - 200° C / 35-40 dakika
G-Fırın: 2.-3. ayarda / 35-40 dakika
G-Fırın: 2.-3. ayarda / 35-40 dakika
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder